top of page

Toprak Pudding

Halloween serisinin en sevilen tariflerinden. Yapması da yemesi kadar eğlenceli.

Halloween serisinin en sevilen tariflerinden. Yapması da yemesi kadar eğlenceli.

15 yıldır Halloween ikramlarımdan eksik olmayan, her yaştan misafirin seveceği bir tarif. Görüntüsü eğlence ve gerçekçilik arasında tam ayarında bir çizgide :) 

Hazır veya sevdiğiniz tarifle yapılmış kakaolu puding veya supangle

Muz (isteğe bağlı)

Kakaolu bisküvi, ufalanmış

Solucan şeklinde şeker

Taş şekilli çikolata

Matcha (isteğe bağlı)

  • Pudingi hazırlayın, kıvamının bir tık koyu olması iyi olur.

  • Arada bir çırparak soğutun, böylece kabuk bağlamaz.

  • Eğer muz kullanmak istiyorsanız, muzları dilimleyip silikon spatula yardımıyla pudingin içine karıştırın. 

  • Servis kaselerinin 3/4ünü puding ile doldurun. Dilerseniz tek bir büyük yayvan kasede de yapabilirsiniz.

  • Bir kısmı dışarıda kalacak şekilde solucan şekerleri kaselere yerleştirin ve kasenin kalanını da pudingle doldurun. Eğer tek bir büyük kase kullanıyorsanız içine dışarıdan görünmeyecek sürpriz birkaç solucan şeker ekleyebilirsiniz.

  • Pudingin yüzeyini ezilmiş kakaolu bisküvi ile kaplayın. Puding sıcak olursa bisküvi yumuşar, şekerler erir. Soğumuş olması önemli.

  • Dilerseniz bir elek yardımıyla öbek öbek matcha serperek yosun tutma etkisi yaratın.

  • Üzerini daha fazla solucan şeker ve taş şekilli süsleme çikolatası ile tamamlayın.

Önceki
Sonraki
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • LinkedIn

© 2025 by FoodStalker Dodo. Powered and secured by Wix

bottom of page