top of page
Karpuz Suyu
Yazın serinlemenin en lezzetli formülü.

En sevilen içecek tariflerimden birisi. Sona kalan karpuzları tüketmek için de ideal. Karpuzun tatlılığı, limonun mayhoşluğu ve bal ile her yaşa göre nefis bir tarif.
3–4 parça çekirdeksiz veya çekirdeği ayıklanmış karpuz
½ limonun suyu
1–2 yemek kaşığı bal (karpuzun tatlılığına göre)
½ – 1 şişe soda (200–250 ml)
Karpuz parçalarını blendera alın.
Üzerine limon suyu ve balı ekleyin.
Sodanın yarısını ekleyin, blenderı pürüzsüz olana kadar çalıştırın.
Karışımı bardaklara paylaştırın.
Soğuk olarak servis edin.
İpucu: Daha hafif içim için bardağın yarısını doldurup üzerini soda ile tamamlayabilirsiniz.
bottom of page
